Specialisten op het gebied van salarisadministratie en daarnaast kunt u bij ons ook al uw vragen kwijt.

HistorieVan Deelen Salarisadministraties en Personeelsadviezen is opgericht in september 1997. De heer Theo van Deelen is gestart met zijn kantoor na circa 10 jaar werkzaam te zijn geweest als hoofd salarisadministrateur binnen een maatschap van registeraccountantskantoren. Aldaar is hij werkzaam geweest voor enige honderden bedrijven, uiteenlopend van aard en omvang. Naast het verzorgen van de diverse salarisadministraties is een belangrijk onderdeel van zijn werk het adviseren over allerlei salaris- en personele zaken geweest. In die tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist op dit gebied.

Als zelfstandige heeft hij nog meer de nadruk gelegd op de ‘ondersteunende’ taak; het adviseren en begeleiden van werkgevers die vooral goed zijn binnen hun eigen vakgebied, maar vaak te weinig weten van salarisadministratie en aanverwante zaken. Met name dit aspect spreekt onze cliënten zeer aan en heeft bijgedragen aan de enorme groei, die de onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Momenteel wordt binnen het kantoor met circa 25 medewerkers voor zo’n 1600 bedrijven de salarisadministratie met bijbehorende zaken verzorgd. De grootte van de bedrijven varieert van 1 tot 400 werknemers.
Van Deelen Salarisadministraties
en Personeelsadviezen B.V.
Gagelvenseweg 24
6604 BE Wijchen
T: 024-6452743
F: 024-6451404
E: info@vandeelensalaris.nl
KvK nr: 60463899
Privacyverklaring

design & realisatie website: ifthen.nl