Specialisten op het gebied van salarisadministratie en daarnaast kunt u bij ons ook al uw vragen kwijt.

VisieIn onze jarenlange ervaring binnen ons vakgebied hebben wij geconstateerd dat er, naast de periodieke verwerking, vooral behoefte bestaat aan ondersteuning. Wij denken dat met name daarin het grote onderscheid met onze collegae is gelegen. Wij kunnen precies datgene zijn wat u nodig heeft; naast salarisverwerker een “vraagbaak” zijn, iemand waar u als werkgever al uw vragen kwijt kunt.

Als ondernemer bent u vooral thuis in uw vakgebied, maar vaak minder in eveneens belangrijke zaken als salaris- en personele zaken. Het is daarom dat wij u op dit vlak willen ondersteunen. U kunt bij ons al uw vragen kwijt, of het nu de beloning van uw werknemers betreft, of bijvoorbeeld een arbeidsrechtelijk probleem. Ook vraagstukken op het gebied van sociale (werknemers-) verzekeringen kunt u bij ons neerleggen.

Als u de salarisadministratie door ons laat verzorgen mag u rekenen op een correcte salarisadministratie voor een redelijke prijs! Hierbij is transparantie voor u én ons een belangrijke factor; heldere afspraken d.m.v. een vooraf vastgestelde all-in prijs per salarisstrook en per medewerker, dus geen “gesteggel” achteraf. Voor bijzondere – niet tevoren afgesproken – werkzaamheden wordt voor aanvang een prijsindicatie afgegeven.
Van Deelen Salarisadministraties
en Personeelsadviezen B.V.
Gagelvenseweg 24
6604 BE Wijchen
T: 024-6452743
F: 024-6451404
E: info@vandeelensalaris.nl
KvK nr: 60463899
Privacyverklaring

design & realisatie website: ifthen.nl