Specialisten op het gebied van salarisadministratie en daarnaast kunt u bij ons ook al uw vragen kwijt.

WerkwijzeSleutelwoorden in onze werkwijze zijn;

Maatwerk, Kwaliteit, Service, Continuïteit, Bereikbaarheid, Persoonlijk contact

Maatwerk
Bij ons bepaalt de klant wat hij wil; tijdens een persoonlijk onderhoud worden afspraken gemaakt over de wijze waarop de cliënt zijn salarisadministratie ingericht wil zien. Uiteraard zullen wij daarin onze ervaring kenbaar maken, waarna er uiteindelijk een stukje maatwerk wordt gerealiseerd.

Kwaliteit
De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; wij streven naar perfectie. Daarnaast investeren wij veel in het up-to-date houden en het vergaren van kennis. Uw salarisadministratie wordt verzorgd door specialisten.

Wij staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA) in het Register Payroll Professional (RPP) en zijn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa).

Service
Wij werken zeer klantgericht en zijn altijd bereid om rekening te houden met uw wensen.

Continuïteit
De continuïteit van uw onderneming loopt geen gevaar; bij uitbesteding aan ons zijn wij verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van de salarisadministratie, een geruststellende gedachte.

Bereikbaarheid
U kunt ons dagelijks bereiken van tenminste 08.00 uur tot 17.00 uur.

Persoonlijk contact
Binnen ons bedrijf wordt gewerkt in teams, bestaande uit circa vijf medewerkers. Op basis van uw bedrijfsactiviteiten wordt uw onderneming ingedeeld in één van die teams. De medewerkers van het team zijn gespecialiseerd in de (CAO-)regelgeving, die geldt binnen uw bedrijfstak. U kunt het team bereiken door middel van een rechtstreeks telefoon- en faxnummer, waardoor u direct bij iemand terecht komt die weet wie u bent en op de hoogte is van de specifieke kenmerken van uw bedrijf. Geen doorschakelen dus via een telefoniste, niet meerdere keren hetzelfde verhaal uitleggen voordat u bij de juiste persoon uitkomt. Kort en bondig, snel en zakelijk.
Van Deelen Salarisadministraties
en Personeelsadviezen B.V.
Gagelvenseweg 24
6604 BE Wijchen
T: 024-6452743
F: 024-6451404
E: info@vandeelensalaris.nl
KvK nr: 60463899
Privacyverklaring

design & realisatie website: ifthen.nl